Fotografie – Videoproducties – Webontwikkeling.

info@raymondbosfotografie.nl

Webontwikkeling

Een nieuwe website laten maken of is je bestaande website toe aan een nieuw design? Raymond Bos Fotografie kan jou daarbij helpen. Raymond Bos Fotografie maakt websites op maat. Op een persoonlijke manier bouw ik voor jou een gebruiksvriendelijke en effectieve website. Deze sluit aan op jouw identiteit en profilering. Ik geef vooraf advies op maat om de website optimaal op jouw bedrijfsactiviteiten aan te laten sluiten. Ik werk vaak met het open source pakket van WordPress CMS. Dit is wereldwijd het meest gebruikte en populairste open source systeem en heeft oneindig veel mogelijkheden. Daarom bouw ik veelvuldig websites in het Content Management System WordPress.

Op elk apparaat genot van je website

Je hebt de term responsive vast wel eens gehoord. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Het is heel simpel uit te leggen. Ik zorg voor een unieke webervaring op alle apparaten. Hierbij kunt u denken aan de verschillende indelingen/weergaven van jouw website voor computer, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Voor elk toestel heeft de website weer een andere indeling nodig, in verband met de verschillen in afmetingen van de displays. Dat betekent dat de website er op de mobiel weer anders uitziet dan op de computer. Alles wat afhangt van de schermhoogte en -breedte wordt geschaald op maat. Het aantal gebruikers dat een website vanaf een ander device bekijkt dan een computer neemt snel toe. Sterker nog, mobile first is reeds de nieuwe toekomst. Ons advies is daarom ook om jouw website meteen responsive te laten maken.

 

Kortom: Raymond Bos Fotografie zorgt ervoor dat uw website optimaal benut wordt en dat de website of webapplicatie leesbaar is en er mooi uitziet op alle apparaten.