Fotografie – Videoproducties – Webontwikkeling.

info@raymondbosfotografie.nl

Brandweer rukt uit voor brand in meterkast

Groningen – In een woning aan de Sint Lucasstraat in de Schildersbuurt heeft woensdagavond korte tijd brand gewoed. De melding van de brand kwam rond 18.20 uur binnen waarop een bluswagen van…

Brandweer rukt uit voor brand in meterkast

  • 19 december, 2018
  • RaymondBos
  • 0

Groningen – In een woning aan de Sint Lucasstraat in de Schildersbuurt heeft woensdagavond korte tijd brand gewoed. De melding van de brand kwam rond 18.20 uur binnen waarop een bluswagen van de sectie Vinkhuizen en een hoogwerker van de Sontweg ter plaatse werden gestuurd. Bij aankomst van de brandweerwagens stonden de bewoners al buiten. Brandweerlieden constateerden dat de meterkast aan het smeulen was. Dit smeulbrandje is onder controle gebracht met behulp van een koolzuursneeuwblusser. Hoe de brand kon ontstaan is onduidelijk. De schade in de woning is beperkt gebleven tot de meterkast.

Categorie: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *